scouter + musik

gjorde den till min grannes flicka och önskemålet var nåt med scoutloggan och musik, annars fick jag göra vad jag ville.
 

Något för den jaktintresserade...

Nu när björnjakten börjat så tänkte jag passa på att visa en tårta jag gjorde till min sambo och hans jaktkamrater förra året då han sköt en sjutaggare på drygt 240kg i slaktvikt. Kommer dock inte ihåg vad det var för fyllning i den.
 

Tänk vad mycket naturen ger egentligen....

Det har ju varit lite ont om inlägg nu de senaste veckorna då jag har haft och fortfarande har lite semester kvar ännu. 
Anledningen till det är att vi har varit på skogen och ej haft tillgång till internet.
Det har i alla fall varit hur skönt som helst å vi ville inte alls åka hem när det var dags. Vi har fiskat, plockat svamp, spelat kort & grillat med goda vänner och bara haft det skönt. Och mycket skratt har det varit må jag säga!
Fick i alla fall en gädda som vägde 4.6kg och den ville inte alls upp ur vattnet utan stretade på bra och svampen den ligger i frysen till ett senare tillfälle.
Men nu närmar sig hösten och skolstart med raketfart, det är ju faktiskt på måndag som skolorna kör igång och vardagen är här igen. Så jag passar på att njuta lite extra nu sista veckan.
Det enda som jag faktiskt bakat under dessa veckor har varit en kanelkaka med äpplen i och lite blåbärsmuffins. Det gäller ju att passa på när naturen bjuder och det är säsong. Och tänk vad mycket man kan göra egentligen av bara det som naturen erbjuder just nu. Längtar redan till nästa gång vi åker upp på skogen igen!!
 

RSS 2.0